Şanlıurfa’da yağmur etkisini göstermeye başlarken, Ceylanpınar ilçesine bağlı Altınköy yolunda yağmurun yağmasıyla birlikte yollar çamura bulandı. Ayrıca yollarda çukurlar da oluşurken, Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, sosyal medya hesabından durumu gündeme getirdi.
Tüysüz, “Ceylanpınar-Altınköy yolu merkeze 13 km mesafede. Yağmur yağınca bu halde.” diyerek duruma tepki gösterdi.
Tüysüz’ün paylaşımının tamamı şu şekilde:
“Ceylanpınar-Altınköy yolu merkeze 13 km mesafede. Yağmur yağınca bu halde. Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edip belediyeye sözleşmeli olarak geçenler kış bitmeden bu işi çözmek üzere fedakarlık yapmışlardır bundan eminiz.Yoksa yol bu halde iken akraba mı işe alınır? Di mi yani?”
Ceylanpınar-Altınköy yolu merkeze 13 km mesafede. Yağmur yağınca bu halde.Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edip belediyeye sözleşmeli olarak geçenler kış bitmeden bu işi çözmek üzere fedakarlık yapmışlardır bundan eminiz.Yoksa yol bu halde iken akraba mı işe alınır? Di mi yani? pic.twitter.com/IcCeQK1AoN
— Av. Ahmet TÜYSÜZ (@AvAhmetTuysuz) November 18, 2022
Urfa Pusula